SE U(u)CH NOUCH JEUW-15 RLD N

Mountjoy Tainted Trudy

”Trudy”

”Trudy” 
Född 2014-04-01 
Leverfärgad & Vit tik 
Icke anlagsbärare för fuchosidos

HD A

Trudy är en dotter till Tuva! Det märker man på en massa små saker, de är så lika till sättet. Båda älskar att apportera. och har stort intresse för fågel. De älskar att bli klappade på magen. Trudy är genomsnäll mot allt och alla. Hon är miljöstark och otroligt social och kontaktsökande. Nyfiken och energisk med massor av spring i benen.

Jag samäger numera Trudy med Lee Pohl. Det blev för mycket för mig att ha 5 hundar att träna och tävla och dessutom tre hundar under 2 år. Det fungerar perfekt hemma hos Lee & Freddan, och Ragnar blev så lycklig när hon flyttade in hos honom. Han hade saknat en hundkompis. Lee tränar för start på nybörjarprov och nybörjarvatten. Start på norskt jaktanlagsprov har redan klarats av. Det var så nära att hon blev godkänd, hon missade med några meter på vattenapporten. Fältdelen var godkänd. Sedan är det spårträning inför öppen klass viltspårprov som blir nästa projekt. Kanske blir det lite lydnad, bruks och rallylydnadsträning också. Vi får se vad Lee känner att hon vill hålla på med. Trudy har i alla fall inga begränsningar.

Trudy hade redan som 7 veckors valp det där lilla extra, hon har hela tiden utvecklats fint. Och fast hon är så ung är hon redan en stjärna i mina ögon. Hon har från Juniorklass tagit CERT & BIR SKK Norrköping. På Springerklubbens Club Show blev hon 2:a bästa tik med CERT! Och 3:a bästa tik med CERT på SKK Österbybruk. Hon blev BIS-1 på Östgöta Springer Open Show. Sedan blev hon JEUW-15 på EuroDogShow i Lilleström, Norge och blev även BIM och tog CERT där. Fantastiska resultat på denna unga hund.

Mamma Tuva är en fantastisk tik som kommer från en mycket stark tiklinje vad gäller arbetsegenskaper. Hon har så många barn och syskon som tävlar framgångsrikt inom de flesta discipliner. Hon har dessutom lämnat flera vackra avkommor. Pappa Wall-E har redan visat att han är en mycket stark förärvare, både exteriört men även mentalt och funktionsmässigt. Han har lämnat så många vackra och trevliga avkommor.

 

Meriter
Jakt: 
Viltspår: 
Gk Anlagsprov
Lydnad: 
Rallylydnad:
 Rallylydnadsdiplom Nybörjarklass = RLD N
Bruks: 
Utställning: 
Svensk & Norsk Utställningschampion 1xBIR, 1xBIM EuroDogShow, JEUW-15, 6xSvenska CERT, 1xNorsk CERT, 1xCACIB, Crufts kvalifiserad 2015.
Övrigt: 

DK JV-12 NORD JV-12 NORD UCH

Lordsett White Track Back To Linmoor

 

 

 

 

 

 

 

SVCH Hi-Design’s Special Edition“Tuva”

FINUCH INTUCH LPI SVCH SUCH Rowntree No Doubt

ITCH LUCH PTCH SU(u)CH Rowntree Sense Of Taste

Tailwind’s Alva

LPI SVCH Hi-Design’s Puma Limited Edition

SU(u)CH Eastriding Versace

LPI LPII SVCH Fairley Hill’s Quantilla