RLD N RLD F Mountjoy Sophisticated Sadie

”Sadie”

”Sadie”

HD A
Född 2013-06-17
Leverfärgad & vit tik
Icke anlagsbärare för fucosidos.

Ägare: Gunbritt Börjesson

”Sadie” är en toppentik både mentalt och funktionellt. Trots att hon är så ung har hon redan visat att hon har alla de kvalitéer som jag vill ha hos en Springer. Hon är go och glad och positiv med både människor och hundar. Snäll och lekfull. Vattenpassion, apportglad och har både fart och energi i mängder. Bra förmåga att koncentrera sig. Uthållig och arbetsglad. Jag har stora förhoppningar på ”Sadie” och med en sådan duktig och målinriktad förare som Gunbritt Börjesson så kan de gå hur långt som helst.

Hon har innan 2 års ålder fått 1:a pris i tävlingslydnad klass 1 och ett 2:a pris i klass 2. Uppflyttad till högre spår bruks. Hon blev bästa jakthund i unghundsklassen på Springer Östra Cup (en inofficiell tävling med utställning, fält och vattenprov). Hon blev dessutom 2:a i Dual Purpose bland unghundarna där man även räknar in utställningsdelen.
Hon har gjort ett mycket övertygande och positivt MH. Ställdes ut och fick CK (Certifikatkvalité) på utställning. 

Hon kommer ur en kull med strålande resultat. Alla kullsyskonen är höftledsröntgade och alla har A. Sex av sju valpar i kullen har genomgått MH.Tre av hennes bröder har tävlat och ”Arlo” har SEVCH RLDN RLDF RLDA, har startat i Appellklass spår och Freestyle. ”Kino” har SEVCH RLDN och har startat i Appelklass spår och 3:e pris i LKL1 förutom att han blev 4:a Dual Purpose unghund Springer Östra Cup. Han har även CK på utställning.  ”Bilbo” är SEVCH SE JV-14 RLDN  och Cert och placeringar i Bästa hanhundsklass på utställning och kvalade in till Crufts, världens största och finaste utställning. Där blev han 4:a i Yearling! 
 Mamma ”Svea” har inte tävlat mycket på grund av en allvarlig förvärvad skada, men hon är spontanapportör på kanin. Pappa ”Qompis” kommer ur en framgångsrik tiklinje med mamma ”Tuva” , mormor ”Puma”, mormorsmor ”Elsa” som alla har varit framgångsrika på tävling och prov själva men även har lämnat massor av tävlande avkommor. En mycket stark tiklinje vad gäller de arbetsmässiga och mentala egenskaperna. Att det sedan har blivit en hel del framgångar i utställningsringarna med CK, CERT och Championat är en stor bonus.

 

Sadie meriter
Jakt: 
Viltspår: 
Lydnad: 
2:a pris LKL3
Rallylydnad: 
Rallylydnadsdiplom nybörjare = RLD N Rallylydnadsdiplom Fortstättning = RLD F
Bruks: 
Godkänd Högre spår, Uppflyttad till högre Spår
Utställning: 
Excellent Ck Juniorklass
Övrigt: