O-kullen

Inavelsgrad  % .

Cocoline On The Wild Side

Rianne är en svart/vit tik som kommer från Norge. Hon tog mig med storm när hon anlände vid 8 veckor. En underbart vänlig tik, som älskar att vara nära, gärna ligga på mig i soffan om det går. Ute är det full fart. Hon är lyhörd och kontaktsökande. Älskar människor, barn och katter. Är spårsäker och apportglad. Är miljöstark och tar livet med en otrolig livsglädje.

Rianne är utställd med ett ResCERT och ett flertal CK. Hon har genomgått BPH på ett övertygande sätt med godkänt skott.

LTCH SEVCH Mountjoy Able Adrian

Caesar är brun/vit hane av min uppfödning. Hans mamma är  en otroligt trevlig tik med meriter i brukshundsklubbens spårhundsgrupp. Där hon tävlade i högsta klassen, elitklass. Hon tävlade även i den svåraste klassen i lydnad. Hon diplom i Rallylydnad i både nybörjarklass och fortsättning. Hon har CK på utställning. Hennes bröder är Utställningschampions och Viltspårchampions, Rallychampion och Freestylechampion. Godkända på Nybörjarprov B mm.  En helt fantastisk kull. 

Caesar själv är Litauiskt Utställningschampion, har ResCERT på utställning. Är Viltspårchampion och är godkänd på Norsk Jaktanlagsprov, Nybörjarprov B och vattenprov. Och har genomgått BPH på ett mycket balanserat sätt. Han är en toppenhund på alla vis. Cool och arbetsglad, Social och Miljöstark. Älskar människor.