M-kullen

Inavelsgrad   och HD index .

Min förhoppning är att valparna ska bli lika trevliga, arbetsglada och sociala som sina föräldrar.

 

Självklart har föräldrarna ögon och HD u.a.

”Bella” (SEVCH Saturnii Cartoon’s Black To The Future) är en underbart kelig och social tik. Hon kommer från Italien med härstamning från Polen och England. Det ska bli så spännande att se denna kull. Det kan bli alla fyra färgerna. Svart/vit, svart/vit/tan, leverfärgad/vit och leverfärgad/vit/tan. Jag hoppas ju såklart på många svart/vita för jag tycker att de är så fina. 

”Bella” kom till mig när hon var ca 6 månader och hon tog oss med storm direkt. Social, helt trygg i alla miljöer. Älskar alla människor och är så lekfull med andra hundar. Hon har fått Excellent på utställning är Svensk Viltspårchampion och har BPH med godkänt skott. Hon är väldigt lyhörd och uppmärksam när vi är ute och går. Och vill kela och gosa inomhus.

”Elvis” (SEU(u)CH Lizziardhs It’s Now Or Never) ägare Ami Lundvall Eriksson är en genomtrygg cool hane som jag har spanat på rätt länge. Han är Svensk Utställningschampion och har BPH med godkänt skott. Det är hans härliga temperament som jag mest har fastnat för. Att han är vacker är ju en bonus.