G-kullen

Mor till kullen blir ”Stina”


Hon är mycket social med både människor och hundar.

Hon är mycket följsam och arbetsglad.

Hon visar stor potential för både apportering och spår.

Hon är kelig och vill vara nära.
Detta blir hennes första kull.


”Stina” (RLDN RLDF Mountjoy Blooming Becca) Hon är ytterst rar och vänlig tik. Och är alltid positiv och kontaktsökande. Hon har meriter från 4 olika grenar en allroundhund. Hon har Rallylydnadsdiplom i Nybörjar och Fortsättningsklass. Godkänd i Lydnadens startklass. Godkänd i anlagsklass viltspår. Hon har CERT och flera CK på utställning.   Hon har A på höfterna. Hon har även genomfört BPH på ett bra sätt.

 

”Stinas” mamma heter ”Betty”(RLDN Cloette’s Colour My Dreams) och hon har rallylydnadsdiplom i nybörjarklass. Godkänd i anlagsklass viltspår. CK på utställning. Genomfört BPH. ”Bettys” far är ”Bilbo” (SEU(u)CH SEVCH RLDN RLDF RLDA SE JV-14 LD Startklass Mountjoy Scallywag Sam) han har flera syskon som tävlar på hög nivå i olika sporter.

Hon har HD B
Ögon ua
 Far till kullen blir ”Colin”
 
Han är trygg och vänlig.
Han är följsam och lekfull.
Han är kelig och social.
Han lämnat många trevliga och vackra avkommor.
 
”Colin” (C.I.E NORD UCH NORDIC CH FI V-18 LT CH Melverly Top Scorer) är en mycket framgångsrik hane som har vunnit det mesta på utställning. Han har lämnat så fina och genomtrevliga valpar. Det är en ynnest att jag får använda honom till denna kull. Hans mor ”Fern” ( är en fantastisk tik som jag har beundrat sedan hon kom till Sverige. Hon är en riktig showgirl med ett super temperament.
Han har HD A
Ögon u.a
Stina
Collin
Stina
Collins mamma Fern
Stina