Mor till kullen blir ”Yaffa”


Hon är otroligt social med både människor och hundar.

Hon har stor vattenpassion och är en duktig apportör.

Hon är mycket följsam och arbetsglad.

Hon är kelig och vill vara nära.


Detta blir hennes första kull.

”Yaffa” (RLDN LD Startklass Mountjoy Yappie Yaffa)  Hon är ytterst rar och social tik. Hon älskar barn. Och är alltid positiv och kontaktsökande. Hon har meriter från 5 olika grenar en allroundhund. Hon är godkänd på Norskt Jaktanlagsprov, godkänd på vattenprov, Rallylydnadsdiplom i nybörjarklass och Lydnadsdiplom i Startklass, 1:a pris på viltspårprov och Excellent på utställning.  

Hon har A på höfterna.

 

”Yaffas” mamma heter ”Thilda” och hon har mängder med duktiga syskon som har tävlat framgångsrikt i massor av olika grenar. ”Thilda” själv är en otroligt duktig hund. Hon tävlar i elitklass spår inom bruks. Klass 2 i lydnad. Rallylydnadsdiplom i Nybörjar, Fortsättning och Avancerad klass. Hon är Svensk Viltspårchampion. Hon är godkänd på Norskt Jaktanlagsprov. Exellent på utställning. Hon gjorde ett bra MH med plus för nyfikenhet/orädsla och socialitet. 

Far till kullen blir ”Otto”
 
 
Han är framåt och trygg.

Han är följsam och lekfull.


Han är lättlärd och vill jobba.
 
Han är social och lyhörd.
 
”Otto” (SEUCH SEVCH NOVCH Cloette’s Spelndid Surprice) är en mycket framgångsrika hane som är Svensk Utställningschampion och Svensk och Norsk Viltspårchampion. 
Han är godkänd på Nybörjarprov A och Nybörjarprov B.
 Han gjorde ett bra MH med plus för nyfikenhet/orädsla och socialitet.  

Han har lämnat bra avkommor både exteriört och arbetsmässigt.  

Han har A på höfterna.