E-kullen

Far till kullen blir ”Cruz”


Han är stabil och snäll. 

Han är följsam och lekfull.

Han är lättlärd och vill jobba.  

Han är social och lyhörd.

Han har A på höfterna. 

Han har lämnat mycket trevliga valpar.
”Cruz” (CIB NORD UCH SEVCH NOVCH SE JV-15 AD Cocoline Catching Fire) är mycket
välmeriterad. Han är Internationell och Nordisk Utställningschampion.  Han har 1:a pris på viltspårprov och godkänd
på Norskt Jaktanlagsprov(JAL).

”Cruz” har en syster som är Utställningschampion och
har godkänt JAL. En bror är Norsk Viltspårchampion.  Alla 8 syskonen i kullen är röntgade med A på
höfterna.

”Cruz” mor och far är Utställningschampion och har
godkänt JAL, hans far är även Svensk & Norsk Viltspårchampion.

Mor till kullen blir ”Audrey”

Hon är otroligt social med både människor och hundar.  

Hon har mycket stor vattenpassion och är utmärktapportör.

Hon har stor storpersonlighet.

Hon är följsam och energisk.

Detta blir hennes första kull.

Hon har A på höfterna.

Genomgått BPH med skott


”Audrey” (RLDN LD Startklass Mountjoy Active Audrey)  Är en balanserad tik med stor potential. Hon har en mycket stor arbetslust och ett naturligt sök och mönster. Visar stor vattenpassion och är en spontanapportör av stora mått.  Hon är snäll med hundar och katter. Är kontaktsökande. Hon har meriter från flera olika grenar trots hennes unga ålder. Hon är godkänd Nybörjarprov B och Norskt Jaktanlagsprov, godkänd på vattenprov. Hon har rallylydnadsdiplom i nybörjarklass, kvalificerande resultat i fortsättning. Lydnadsdiplom i startklass, CK på utställning. Godkänd i viltspårets anlagsklass. Hon tränas för start i Lydnad klass 1, Appellspår och Nybörjarprov A.

Audreys syskon också visat framfötterna på tävling och utställning. ”Caesar” –  LTCH Mountjoy Able Adrian är Utställningschampion har godkänt Norskt Jaktanlagsprov och är godkänd på Vattenprov. Han tränas även för start i Rallylydnad och så småningom även viltspår. ”Amber” – RLDN RLDF LD Startklass Mountjoy Allusive Amber är uppflyttad i Appellklass spår och har excellent på utställning. ”Gus” – Mountjoy Ambitious Adair har 1:a pris i öppen klass viltspårprov. 7 av 9 syskon i kullen är röntgade, 5 med A och två med B.

”Audreys” mamma heter ”Sadie” (RLDN RLDF SPHI SPHII Mountjoy Sophisticated Sadie) och hon är en stjärna. Hon har erövrat utmärkelserna som Årets Lydnadsspringer och Årets Bruksspringer. Hon tävlar i högsta klassen både i Spårhundsgruppen och på Lydnadsplanen. Hon har rallylydnadsdiplom i både nybörjar och fortsättningsklass. CK på utställning.   Hennes kullsyskon är också stjärnor  ”Bilbo” – SEU(u)CH SEVCH SE JV-14 RLDN RLDF RLDA LD Startklass Mountjoy Scallywag Sam har godkänt Nybörjarprov B och Vattenprov i jakten. ”Kino” – SEU(u)CH NORDVCH SERallyCH, RLDN RLDF RLDA LPI Mountjoy Scurry Simon  har dessutom godkänt Nybörjarprov B, godkänt vattenprov och godkänd på Appellspår. ”Arlo” – SEVCH RLDN RLDF RLDA RLDM FDI FDII HTMI Mountjoy Sagacious Sander är godkänd i appellspår, tävlar i HTM klass II och i klass 1 lydnad.

Audrey
Audrey
Cruz
Cruz